Hakan

Üye
  • İçerik sayısı

    122
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hakan kullanıcısının paylaşımları

  1. Erkek Kelliğinin Sorumlusu Bulundu

    Aramaya gerek yoktu ki.Tabi ki sorumlusu KADINLAR.
  2. Erbil'in Gafına Aleviler'den Tepki

    Proğram yayından kaldırıldı.Bence hapis cezası da olmalı. Hiçbirimiz doğarken dil,ırk,cinsiyet,din,mezhep seçme şansına sahip değiliz.Tek ortak noktamız insan olarak doğmak.Diğerleri sonradan kazanılan özellikler.Ben dili,ırkı,cinsiyeti,dini,mezhebi ne olursa olsun; insan olan ve insan olarak kalmayı başaran herkesi seviyorum. ANAYASA-MADDE 10.– Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir. MADDE 24.– Herkes, vicdan, dinî inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir. 14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dinî âyin ve törenler serbesttir. Kimse, ibadete, dinî âyin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz. Din ve ahlâk eğitim ve öğretimi Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Din kültürü ve ahlâk öğretimi ilk ve orta-öğretim kurumlarında okutulan zorunlu dersler arasında yer alır. Bunun dışındaki din eğitim ve öğretimi ancak, kişilerin kendi isteğine, küçüklerin de kanunî temsilcisinin talebine bağlıdır. Kimse, Devletin sosyal, ekonomik, siyasî veya hukukî temel düzenini kısmen de olsa, din kurallarına dayandırma veya siyasî veya kişisel çıkar yahut nüfuz sağlama amacıyla her ne suretle olursa olsun, dini veya din duygularını yahut dince kutsal sayılan şeyleri istismar edemez ve kötüye kullanamaz.
  3. Konya'da İnanılmaz Sağlık Skandalı

    Köydeki yaşlı kadının ebe,berberin dişçi,sıhhiye erinin sünnetçi,hastane odacısının kırık-çıkıkçı olduğu bir toplumda yaşıyoruz.tornacının protez yapması çok normal. Şahsen ben, kök hücre tedavisinin de Türkiyede kasaplar tarafından bulunacağına inanıyorum.
  4. Büyüklükten İstifa Mektubu

    Büyümeye başladıysan istifa kabul edilmiyor ne yazık ki. Sadece emekli olabiliyorsun.
  5. Engellilik İlahi Cezamıdır, Değilmidir? [Tartışma]

    YK 2.ci aşamadasın.bu sınır tehlikeli.bence hiç düşünmeden var olanı yaşa.
  6. 3 Saat Enkaz Altında Kaldı ...

    Her yıl o afetzedeleri gördükçe, o enkazda benim de yüreğim eziliyor.Söylenecek tek şey sabır.
  7. Ölü Omurilik Sinirleri Canlandı!

    Teşekkürler Berrin.Bu haberleri duydukça farelere imreniyorum.
  8. Kök Hücre Eczanesi Yolda !

    20 yıl sonra mı? Ölme eşeğim ölme,yaz gelince çayır, çimen bitecek.
  9. Bir Engellinin Cesareti

    inen için delilik.binadakiler için ise utanç.
  10. Yeşil-Beyaz Şampiyon Kim

    Yanlış anons yapanı ifade için karakola götürmüşler.Yanlış sevinenler de ifade versin.
  11. Yeşil-Beyaz Şampiyon Kim

    Ekranda 4 görüntü var. İnter seviniyor,şampiyon oldu.Barselona seviniyor,şampiyon oldu.Bursa seviniyor,şampiyon oldu.Fener seviniyor,nedenini anlayamadım.
  12. Aklın yolu bir. Darısı başka uygulamalara.
  13. Kök Hücre Çalışmalarına Dev Destek...

    Karar güzel,ancak yetersiz.Destek sadece yetişkin kök hücre için.Embriyonik kök hücre için hala yasakçı tutum devam ediyor.Neden embriyoya izin verilmez anlamış değilim.Bilen varsa izah etsin.Ben bizim papalardan da böyle bir karar bekliyorum.
  14. Susarız...

    Suskunluğuma hangisi neden, bulamadım.Belki de hepsi.
  15. [Soru] İntihar Girişiminde Bulundunuz mu?

    Aynı soruyu ben de tersinden sorayım CanBy.İntiharı düşünmeyen var mı?Düşünmediyseniz, Neden?
  16. [Soru] En Zoruda ?

    Ne sen sor,ne ben derdimle başını ağrıtayım.Foruma Kör Kuyu diye bir sayfa ekle CanBy.İçimizde ne biriktiyse oraya haykıralım.Resim,nıck,avatar görünmesin.O zaman herkes içini oraya dökecektir.Acısını,kırgınlığını,ümitsizliği,endişeyi,korkuyu,çaresizliği,sevgiyi,nefreti,öfkeyi.....Daha ne varsa artık.Ben 'MİDASIN KULAKLARI KOCAMAAAAAAANNN' diye bağırmak istiyorum.
  17. Suskunlaşırım.Başka ne gelir ki elden.Kaçamam ne şehirden, ne evden, ne de kendimden.Sonra da küfrederim içten içe; hayata, kadere ve yaşadığıma.Paylaştıklarım, paylaşamadıklarımın zerresi bile değil.Aslında yaşadığımız hayat da değil.Kendimizi avutuyoruz. Çok mu karamsarım.
  18. Amatör Çekimlerimden Kareler

    Eline sağlık.Baktığım yerden göremiyorum.Buralara bahar gelmiş, sayende gördüm.Teşekkürler.
  19. Bayları Mutfağa Sokmak İçin Gerekli Malzemeler

    Tespitlerin doğru. Bunlara ilaveten bana bir de bayan aşçı lazım.
  20. Kamu Hastaneleri Özerkleştiriliyor

    Hepimize geçmiş olsun.Önce özerkleştirme,ardından özelleştirme.Hastaneleri satmak için hazırlık bunlar. Haber verdiğin için sağol Sümeyye.
  21. Yazı için teşekkürler Doğruyol. Balık tutmayı biliyorum,benim istediğim olta.
  22. Haklılık payın var tabi ki Canby.Ama bir evlilik varsa bin ayrılık var.Evliler bile boşanıyor bu yüzden,cinayetler de cabası.
  23. Kök Hücre Seminerinden Ayrıntılar

    Bilgi için sağol gülsüm
  24. MSN de konuşmak ne haram ne de günah değil bana göre.ama sevmek, aşık olmak,ciddi bir beraberlik imkansız.Görmediğin,dokunmadığın,varlığı bile meçhul birine pc den ilgi duymak saçmalık.Arkadaş olabilirsin.Yalnızlığını paylaşacak birini isteyebilirsin.Ama ne dost bulabilirsin ne de eş.
  25. Lütfetmişler Sn.Topbaş. Önce kov,sonra durdur.Ne güzel reklam.