07 reklamci

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

1 Kendi Halinde

07 reklamci Hakkında

  • Derece
    Forum Yenisi
  • Doğum Günü 28-02-1967
  1. Tekerlekli Sandalyede Bale

    slm. 28 şubatta ben de izlemek isterim..sizlerle olmak güzel olur şimdiden başarılar kolay gelsin..
  2. Yaşlı Ve Engellilere Sosyal Servis

    evet her hastanenin bünyesinde böyle sosyal danışmanlık hizmeti olmalı...engelli ve yaşlıların yaralanması gereken hakları nasıl yararlanacakları anlatılmalı gerekenlere yardımcı olunmalı.. bir hakkı devletin kanunen vermiş olması yetmiyo o hakka ulaşamayan insanlarada yardımcı olup hakkı olan hizmetten yararlanması sağlanmalı...konuyla ilgili yazıya emeği geçen arkadaşımızın eline koluna sağlık..
  3. Engellilere Süper Tatil Müjdesi

    yararlanacak herkese iyi tatiller.. darısı bizlerin başına...
  4. Engelleri Kaldıran Robot Bacak...

    paylaşımın için sağolasın zeynep kardeşim...bu teknoloji bizim için üretilen bi ürünün ilk adımı zamanla gelişip ulaşılacak konuma gelecektir...önemli olan birilerinin bu konularda uğraş vermesi emek ve para harcaması faydasınıda ilerleyen yıllarda görenler olacaktır..
  5. Ağır Engelli Refakatçisine Ulaşım Ücretsiz....

    güzel bi karar tüm topluma hayırlı olsun..bi kanunu çıkarmak yada bi kararnameyi yayınlamak yetmiyo uygulamada da halkın yararlanması için her memurun her görevlinin bilgisi olması gerekiyo değilse sadece yazılı evrakda kalmasının kimseye bi faydası yok..
  6. Engelliler İçin Engelli Rampa

    işte yapılan hizmetin laf olsun diye yapıldığının kanıtı..rampayı yapmış ama kullanılmasına imkan yok.... yapılma amacı hiç kimsenin umurunda değil yani sadece aypılmış olsunda..çıkan kanunlar gibi kağıt üzerinde olsun ama uygulanmasada olur kabilinden..
  7. Thoracic (T) Seviyesinde Olanlar

    1980 11 eylülünde üzerime kerste düşmesi sonudu t 11 den omuriliğim zedelendi..daha çocuk yaşta olduğum için zamanla kendini yeniler denildi eve gönderildim... yokluk yoksulluktan tedavime devam edemedim ..kendi çabamla her işimi kendim yapar duruma geldim ama yürüme hayalim artık iyice hayel olmakan bile çıktı... o kadar uzun zaman olduki artık bi zamanlar yürüyo olduğumu bile unutum hayatı böyle kabul ettim..şimdi kimsenin ayrdımı olmadan her işimi yapıp arabamla gezebiliyorum...allah bu günümü aratmasın... cümlemizin bu gününü aratmasın..
  8. Efsane Olmalı Aşkımız

    güzel dizeler için tşk.ler cemre kardeşim...eline emeğine sağlık....
  9. Antalya'daki Rehabilitasyon İnşaatı Tamamlanacak

    yapılsında bizlerde bi imkan bulur geliriz, yeterki böyle güzel tesisleri yapsınlar bakarsın biride çıkar yaş sınırını kaldırır tesis varoldukça diğer sorunlar halledilir.. yapana yapımına katkıda bulunan herkese teşekürler..
  10. evet hayatta mücadeleyi bırakmamış ve karşılığını görmüş kardeşimiz...inşallah bizlerinde umutlarımız mücadelemiz boşa çıkmayacaktır...paylaşımın için emeğine sağlık zeynep.
  11. Arasam; Susardım...

    sumeye kardeşim yüreğine sağlık paylaşımın için sağol..çoookkkkk güzel di mısralar..
  12. Engelsiz Havaalanı Projesi Başlatılıyor!

    bizim ülkemizde de biraz geç de olsa bişeylerin biz engellilerin lehine değişiyor olması sevindirici....bu hizmetler sıtandart olması gerekirken malesef lütuf gibi sunulduğu için ödül almışcasına sevinç yaratıyo bizlerde.
  13. Cizre Tarihi Kısa Özet Ve Resimleri

    leopar memleketin güzelmiş arkadaşım....paylaştığın için tşk.ler...inanıyorumki insanlarıda şehir kadar sıcak ve insan sevgisiyle doludur
  14. Karısıyla birlikte Ötenazi Yaptırdı

    eeee o insanların bir yaşam standardı var....onların ötenazi için harcadığı parayı bizlerin çoğu hayal bile edemeyiz...onun için hayatı nasıl yaşayıp nasıl bu karararı aldıklarını bilmeden yorum yapmak olmaz....
  15. Engelli Kader'e Evlenme Tuzağı...

    işte böyle şeylere kanmasak bizler ailelerimizin desteğille mutlu olabileceğimizi unutmasak,yada farkında olsak böyle şeylerde başımıza gelmez ama işte...bazılarımız boş hayallere kapılabiliyo sonu nu hesaplamadan....böyle maceralara atılabiliyo...