Bybasri

Üye
  • İçerik sayısı

    617
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    5

Bybasri kullanıcısının son zaferi 16 Ocak 2018

Bybasri en beğenilen içeriğe sahiptir

Topluluk Puanı

14 Orta

Bybasri Hakkında

  • Derece
    Forum Bekçisi
  • Doğum Günü 22-09-1960

Profile Fields

  • MSN
    basri_ozdemir@hotmail.com

Güncel Profil Ziyaretleri

3.854 profil görüntüleme
  1. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    Selamunaleyküm Allah yar ve yardımcın olsun Ahmet kardeşim, dilerim hayallerin gerçekleşir, yapılan işlemler başarılı olur. Dualarımız seninle.
  2. Erbil'in Gafına Aleviler'den Tepki

    Can Kardeşim, konuyu gündeme aldığın için teşekkür ederim; hepimiz aynı topraklarda müslüman bir toplum olarak aynı dine mensup olan kardeşleriz. Bu kardeşliği korumak herkesin asli vazifesi olması gerekir diye düşünüyorum. Erbilin konuşması çok çirkin,,, bunu kimsenin savunması mümkün değil...şiddetle kınıyorum, görsel medyanın ''markası olmuş''(sözüm ona ) kişilerin taşıdığı ağırlığın sorumluluğunu iyi bilmesi lazım. Bu cahil cuheleların cahillileri, sorumsuzlukları; bin yıllık kardeşliğimizi birlik ve beraberliğimizi bozmasına musade edilmemeli, etmemeliyiz.
  3. (SORU)TAK İçin Hangi Marka Sonda Kullanıyorsunuz ?

    Teşekkür ederim Gülsüm Kızım; ben Hi-Slip marka sonda kullanıyorum iki yıl oldu fazla bir sorun yaşamadım. Başka bir marka kullanmadığım için kıyaslama yapmam mümkün değil. Diğer arkadaşlarda tecrübelerini paylaşırlarsa bundanda memnuniyet duyarız.
  4. Miraç Kandili Duası... (Hayırlı Kandiller..)

    Teşekkür ederim kardeşim.! Bu güzel duaya amin demekle birlikte; Mirac kandiliniz bütün İsalam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.. Bu geceki mubarek gecenin hürmetine dualarımız kabul vede makbul olur İnşallah. Kabul olunan müşterek dualarda buluşmak umuduyla...Hayırla Kalın.!
  5. Recep Büyük Bir Aydır

    Güncel.! Mubarek kutlu aylar başlıyor... bugün Recep ayının birinci günü, Tüm müslümanlar için hayırlı olsun İnşallah.
  6. Hayırlı Cumalar....

    Cumamız hayırlı ve mubarek olsun... Cumanın hürmetine Cenabı Hakk hayır dualarımızı kabul vede makbul eylesin İnşallah.!
  7. Hayata Sıkıca Sarılın

    Teşekkürler Can; Nefes alıyorsam yaşıyorum, yaşıyorsam varım, varsam bende hayatın bir parçasıyım demektir. Hayatın tadına varmak için doğayla kucaklaşmak, içinizdeki ben ile yüzleşmek, insanlarla iç içe olup onlarla kaynaşmak lazımdır... Bunu yapmaya gücünüz ve cesaretiniz yoksa karanlık ve zindan hayatı yaşamaya mahkum olursunuz...ben bu hayatın tadına varmayı yeterince güç sarfedim başaramadım malesef... Buna rağmen hiçbir şekilde şükürsüz olmadım, Rabbime şükrederek hayatın akışı bir şekilde devam ediyor...
  8. [Soru] Beyin Oksijensiz Kalması Sonucu

    Zeynocan kardeşim büyük geçmiş olsun...Allah-dan acil şifalar diliyorum...! İnşallah yardımcı olacak birileri bulunur.!
  9. Türkiye'de Yapılan Kök Hücre İle İlgili Son Gelişmeler

    Bu haberlerden heyecan duymamk mümkün değil...umutlarımızın ve heyecanlarımızın artarak devem etmesi temennisiyle, bütün hastalara açil şifalar diliyorum İnşallah.! Tşkkr Can.
  10. Teşekkürler Doğru Yol; Ayrımcılığın her türlüsünü şiddetle kınıyorum...İnsanlık adına; inançları baskı altına almaktan vaz geçelim....!!!!
  11. Allah'ın Sormayacakları...

    Teşekkürler Doğru Yol.! Resimlerle her şey çok güzel ifade edilmiş... Allah cümlemizi; islamı hakkıyla yaşayan ve hesabı kolay olanlardan eylesin. Amin.
  12. İşte Türkiye Kupası finali Fb geyikleri :))

    Mesele Trabzonu bilmek değil yeğen; mesele Trabzon Sporlu olabilmek, asıl mesele kupayı görmek değil, onu elle tutub 70 milyonun gözü önünde kompeti yağmurları altında yukarılara kaldırıp milletin görmesini sağlamaktır... Asıl mesele topu tutmak değil yeğen, onunla güzel oynayabilmektir. Neymiş mesele... (F.B.) TRABZON SPORU tebrik ediyorum... Teşekkürler ŞENOL hocam.! Sahi Seyhan nerde kaldı yaa..Gören varmı.?
  13. Suyun Önemi

    Su gibi berrak ve duru; sağlıklı bir hayat için su için...suyumuza sahip çıkalım.! Teşekkürler Can. Eline emeğine sağlık.
  14. Fobilerinizden Kurtulun

    Bazen bu korkular saplantı haline gelebiliyor kurtulmakda kolay olmuyor..enken tedavi bir çok hastalıkda olduğu gibi, fobi rahatsızlığındada faydalı olabileceğne inanıyorum... Teşekkürler Can.!
  15. Bugün Cuma...

    Herkese hayırlı Cumalar.!