İçeriğe git

Omurilik Felci Olanlar

Not : Bu Konu 3 Ay Önce Açılmıştır. Geçerliliğini Kaybetmiş Olabilir..!

Bu konuya 80 yanıt gönderildi

#81 kazem.28

Forum Yenisi

• Üye
  • Pip*Pip*
  • 19 İleti

Yazma tarihi: 12.03.2012 - 05:31

:rtfm: ben unuttum ama t 10 du t1 12 diydi galiba aklımda kalan omuriğime bir damla kan damladığıydı dile kolay16 sene oldu 13 yaşımda parapleci dediler o gundur bu gundur evden çıkdım yok bide ustune bobrek yetmezliği oldum bide ustune alkolik babanın ailesel şidetine maruz kaldık bide ustune evden taşlınmak zorunda kaldık bide utune yatak yaraları bide ustune maddi manevi durum bide ustune koyde yaşamak bide ustune piskolicik seçimler yapmak koşeye sıkışmış kedi gibi davranmak bide kullandım lasix ilacının yzunden devamlı kullandım sonda bide usune ortaedik engelli olup hiçbir ortapedik alete edevata sahip olmamak ve herşeyin yutr dışında olması havalı mider var dediler medikala gittim bana i.i oyulmuş sunger içi oyuk şambiriyer veriyolardı dedim şaşdım kaldım biz turkiyede engelli olmakla hata ettik neler soylenir ne fırçalar atılır ama işte bir damla kan bukadarmı ağırlık yapar bir iliğie inanın engelli olmak bana bir şeyi oretti çevremdeki herkesin bana bakım tahtaya vurması gibi bakışlar hayat yarı beden ama sanki yarı hayaller yarı beyenmiş duşunuen insanlşar enisi eve kapanmak superman gibi olumu beklemek bu benim açımdan karamsarım çunku yarı açık ceza evindeyim uzerimde çıkarı olan insanların içinde yaşıyorum beklenti ve umutlar ama bir hayalim var ilerde belki bir otomobilim olursa tek başıma bir yaylaya gidip ateş yakıp çay demeliyp içmek umut işte :bk:
kazam.28

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı