Medyada Engelliler İçin Yapılan Yardım Reklamları Programları (Tartışma)
Yazma tarihi: 13.04.2011 - 09:11
Ama haber alma aracı olarak başlayan medya,günümüzde araç olarak kullanılmakta.;
Peki sizce yapılan yardım programları reklamları ne kadar doğru engellilerin engellerini açmakta faydalımı yoksa engelliliğimize daha çok mu engel oluyor?
H€RK€S @YNIYK€N B€N F@RKLIYDIM ŞİMDİ H€RK€S F@RK P€ŞİND€ B€N YİN€ @YNIYIM BUD@ BENİM F@RKIM....
€NGELL€Rİ SESİZCE BİR€YS€L OL@R@K D€ĞİL TOPLU H@LD€ S€SLİC€ @Ş@LIM..
Yapacağınız Yorumları Öyle Güzel Seçin ki;
Karşınızdaki İnsan Ne Kırılsın Ne Gücensin,
Her Mesajınız Sizin Kariyerinizi ve Kişiliğinizi Ortaya Koyacaktır.
Unutmayın ki Paylaşım Yapanlarda İnsandır,Robot Değil
Yazma tarihi: 13.04.2011 - 12:23
k@lpsizim_85, 13.04.2011 - 09:11 tarihinde yazdı.
Ama haber alma aracı olarak başlayan medya,günümüzde araç olarak kullanılmakta.;
Peki sizce yapılan yardım programları reklamları ne kadar doğru engellilerin engellerini açmakta faydalımı yoksa engelliliğimize daha çok mu engel oluyor?
merhaba
ben bu tip programlara karşıyım. çok rahatsız oluyorum. kendimi dilenci gibi hissediyorum. sorunlarımız yasalar yoluyla halledilmeli diyorum. kullandığımız her türlü araç alet, sağlıkla ilgili malzemelerimizi devlet karşılamalı .
Yazma tarihi: 13.04.2011 - 15:37
Her Elimi Sıkanla Dost Olmadığım gibi; Her Canımı Sıkanla da Düşman Olmam.-
Yazma tarihi: 13.04.2011 - 16:22
Hayat;kadere inat seni sil baştan yaşayacağım ahtım olsun.
Yazma tarihi: 13.04.2011 - 16:48
Engelliler için okul deniyor örneğin; ülke çapında toplanan paralar bir ile harcanıyor.Diğer illerdeki engellinin suçu ne ...
Bu tür kampanyalar yasaklanmalı...Eğer okul,rehabilitasyon mrk.vb. için bi kampanya olacaksa her il için ayrı ayrı yapılıp o ilde toplanan yardımlar, yapılacak işe yetmiyorsa sosyal yrd.üzerini tamamlayıp o tesisi bitirmeli....
Bence,Bu tür programlar engellileri topluma potansiyel dilenci gibi gösteriyor..