Çocuk - doğan çağlar özel eğitim meslek lisesi | izlesene.com
Hello
|
Türkiye Omurilik Felçlileri Sitemize Hoşgeldiniz Sitemiz Türkiye'de Tüm OMURİLİK FELÇLİLERİ ne Hizmet Etmek Adına Açılmıştır. Omurilik Felci önceliğimiz olup, Diğer tüm Engel Grupları ve Herhangi bir Engeli olmayan Herkes Sitemize Girebilir , Sitemizden yararlanabilir. Yani Site adından dolayı bir çelişkiye düşmeyiniz. Kapılarımız Tüm Dostlara Açıktır. :) Bu Sitede Ne Var Ben Neden Üye Olayım ? Bu Sitede Hepsinden Önce Dostluk ve Paylaşım var. Bu Sitede Omurilik Felci İle İlgili Tüm Konular Var. Bu Sitede Diğer Hastalıklardan Dolayı Engelli Olmuş Dostlar İçin Forumlar Var. Bu Sitede Hayatın İçinden Tüm Forumlar Var. ( Eğlenceden Bilim Teknolojiye kadar.) Bu Sitede Sımsıcak Sohbet Odası var. Bu Sitede Kendimizin Dj'liğini Yaptığımız Radyomuz Var. VE DAHA BİRÇOK ÖZELLİK HEPSİ BİR TIK ÖTEDE ÜSTELİK ÜCRETSİZ VE FORUM SİTELERİNDE BİR İLK FACEBOOK.com ÜYELİĞİNİZ İLE GİRİŞ YAPARAK OTOMATİKMEN ÜYE OLABİLİRSİNİZ. |
|
| Welcome Guest Messages 5.0.0 © 2010 IBMafia | |
Tek sayfa
Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi
Gonderilme tarihi 08.02.2010 - 21:05
Ademoğlu dilinin altında gizlidir. Bu dil, can kapısına perdedir. Bir rüzgar esti de kapıyı kaldırdı mı evin içinde ne varsa görürüz.
Kalbimiz ağrıdığında, dilimiz dolandığında, omuzlarımızın üzerinizdeki yükün altında ezilirken; sevilmediğimizde, anılmadığımızda ...
Yorulduğumuz zaman, direnmekten vazgeçmeyi düşündüğümüzde, hata ettiğimizde günahın pişmanlığıyla tükenirken...
Velhasıl yandığımız zaman zulmetin alevinde, ateşi serin ve selametli kılan Allah bize yeter....
Duanın gücünü anlayıp yalnız O'ndan istediğimizde, O'na güvendiğimizde, O'ndan başka hiçbir şeyimiz kalmadığında...
ALLAH BİZE YETER...
Dikenden gül bitiren kışıda bahar haline döndürür....selviyi hür bir halde yücelten kederide sevinç haline sokabilir.... ( Mevlana )
Sabret gönül şurda ne kaldı karşı kıyıya....
Ey gönül, acılara sabret. Çünkü onlar seni kahretmek için değil
Sınamak, terbiye etmek, kemale erdirmek için gelirler
Hem de geçicidirler, ebediyen kalmayacaklar.
İmana ve ümide sarıl.
Bil ki hiçbir gece ebedi değil
Her karanlığın sonunda bir fecir saklı.
Kalbimiz ağrıdığında, dilimiz dolandığında, omuzlarımızın üzerinizdeki yükün altında ezilirken; sevilmediğimizde, anılmadığımızda ...
Yorulduğumuz zaman, direnmekten vazgeçmeyi düşündüğümüzde, hata ettiğimizde günahın pişmanlığıyla tükenirken...
Velhasıl yandığımız zaman zulmetin alevinde, ateşi serin ve selametli kılan Allah bize yeter....
Duanın gücünü anlayıp yalnız O'ndan istediğimizde, O'na güvendiğimizde, O'ndan başka hiçbir şeyimiz kalmadığında...
ALLAH BİZE YETER...
Dikenden gül bitiren kışıda bahar haline döndürür....selviyi hür bir halde yücelten kederide sevinç haline sokabilir.... ( Mevlana )
Sabret gönül şurda ne kaldı karşı kıyıya....
Ey gönül, acılara sabret. Çünkü onlar seni kahretmek için değil
Sınamak, terbiye etmek, kemale erdirmek için gelirler
Hem de geçicidirler, ebediyen kalmayacaklar.
İmana ve ümide sarıl.
Bil ki hiçbir gece ebedi değil
Her karanlığın sonunda bir fecir saklı.
Tek sayfa
| Konu | Konuyu baslatan | Yanıt ve goruntuleme | Son mesaj bilgisi | |
|---|---|---|---|---|
![]() |
{soru} Engelliler Toplumdan İzole Ediliyor Mu?
|
k@lpsizim_85 |
|
|
![]() |
Bakırköy'de Engelliler Yaya Kalmıyor
|
DOĞRU YOL |
|
|
![]() |
Görme Engelliler İçin 'Gönüllü Okuyucular'